baksida


Försök

till att lägga in lite bilder, huset går framåt panel är på förutom under fönstrena...
Fönstrena kommer på idag skall bli spännande att fara och titta i em, bilder sätter vi ut så fort vi kan och kommer ihåg..


busfrö


Lycklig


Baksida


titta noga ser ni rump nissarnas skorssten


Andra gaveln


fixa dona


hus


Framsida


Garage förråd


jag

Tänkte att jag skulle vara smart när jag skriver, men heter man Lena och har en tom hjärna så blir inläggen hoppiga och tokiga...
Brukar läsa bloggar och blir som glad när dessa personer kan skriva och skriver roligt. Men om man fortsätter läsa och tar in hur nån annan skriver så tror jag att min kapacitet till skrivandet kommer bli bättre.
Har nyss läst ut en bok, vilket jag inte gör så ofta men har sett en på ica som tilltalat varenda gång jag gått förbi sen den blev min tillslut.
Boken heter Baby Jane och handlar om två kvinnor som blir kära, och lider av olika depressioner... Bra bok och läsvärd.
Hoppas jag hittar mig en ny snart var riktigt skönt och härligt att få komma in i bokens värld.
Men inte idag för nu skall vi rensa hungården sedan ta den en lurvtussen på promenad och leka lite, efter det blir det helgstäd och nån smaskig middag. Funderar på stek potatis sås och Bamse sallad... Barnens favvo och även vårans, då vet vi att alla blir mätta och glada.

Ha en bra dag kväll alla vänner


baksida


gavel m garage


vent


panel


Det

man inte vet, vet man inte!!!
Var och kollade på dörrhandtag, för inte följer det med såna när man köper dörrar. Lås anordning handlas också brevid...
Så bara för man hittade lite billigare dörrar och tyckte det var bra skall man lägga ut lite till på det som verkligen måste vara på en dörr.
Spelar ingen roll vad man tar för dörr så måste det alltid köpas sånt brevid. Innedörrar ja okej pris men va dörrkarmen på sidan av och handtag.
nej jag är inte bitter !!!
Men förstår inte varför det inte kan följa med sånna saker när man ändå köper en dörr.

Slut tjatat om dessa dörrar!

De hamrar på där ute, jakob var och hämtade luftning på bejers så vi mötes upp där för att kolla på dörrhantagen, men hittade väl inte kanske det vi ville ha,skall åka på xl och kika vidare... Hade hemskt gärna åkt dit ut men jag jobbar.. Så det får bli små plock här i stället, elda, fixa disken och sedan skall jag till bildesign och kolla bilen som fortfarande läcker olja efter turbobytet hoppas de hittar felet.
Efter det jobbet,sista dan för denna vecka, skönt längtar redan för ledighet. Känner att min huvve går i fnatt ibland på jobbet vill börja använda det jag har min hjärna, men istället går man lyssnar på gnäll och gnäller själv
JAG BEHÖVER ETT NYTT JOBB


idag

har jag fått den mest roliga uppgiften av min sambo! Städa baracken... jippi så kul.
Älskar verkligen att städa efter andra iof mig själv också, så det är bara sätta på sig varm kläderna och fara ut efter barnen gått på dagis.
Sedan vankas det kvälls jobb och inte är jag så sugen på det heller skulle lätt gärna kunna stanna hemma och vara med barnen, leka lite mysa, och bara va.
Är nog inne i en peroid av att vara lat och inte göra speciellt mycket, tycker då att allt känns jobbigt... Men men det är bara att ta sig i kragen och inte lägga sig i sängen.
För snart så är det advent, det är nog bästa på hela vintern´.


Vi

börjar ana rött hus, det är så jävla härligt... Grabbarna har nu börjat sätta panelen och så har det börjat burit in fönstrena till huset.
Ja vet att det är mycket kvar men mycket är gjort hälften och nu börjar det jag tycker är roligast, att få se insidan när den börjar ta form.
Jag fantiserar om allt möjligt, men mest utav allt att till sommarn får vakna i sitt hus och trippa upp, Jakob eldar i öppna spisen och kaffe kokarn är på.

Längtar Längtar att få bjuda in vänner släkt på en härlig altan middag, i mitt vårt hus, inte hyrt, inte lånat... Utan det vi har gjort som vi vill ha det och önskat oss.

panel


Den första väggen med panel


innehar nu tre dörrar


förråd med ett innertak


Elektrikern har börjat få lite att göra...


första innerväggen, mellan garage och förråd


Börjat med garaget...vill kunna sätta på vattnet utan att det ska frysa


Äntligen! Taket klart...Tur, snöade inom kort


Nu

Skall jag ut och och fota innan jobbet börjar, hinner inte riktigt med blogg och jobb och allt det andra som hör till...
Nu håller de på att isolera inne i garaget, ytterpanelen har kommit så det kommer att börjas sättas upp denna vecka.

Vi ses ikväll med bilder

Kollar lite

statestiken här på bloggen, är inte många som kollar men en del, och det är roligt! Att ni följer oss med huset.
Själv har jag köpt min första inredningstidning tänkte få lite insperation, men det är ju mest bara reklam så besviken vart jag. Hädanefter får det bli internet,kanske slipper den hemska reklamen.
 Mina funderingar på hur jag skall få den lilla tuchen av herrgård där inne... Känns som det är mycket utav trä, ljusa tapeter med stora blommor och ett vitt robust kök.Och köket är väl som mest klart där har vi nog hittat känslan, men då tycker jakob att vi skall ha de handtagen medans jag andra. Tur det är ett enkelt problem att lösa kanske kan vinka med mina stora grå och säga snälla snälla!! Då biter det kanske. Och det här med stora blommor vet jag inte om det är vår smak men kanske, hoppas vi hittar nån som inte är så skrikig men ändå vacker.
Bröstpanel är väldigt herrgård! tycker jag. Men nja vet inte om jag riktigt vill så därför har vi kommit på att vi kör liggande vit panel på ena väggen i vardagsrummet och sedan går med en ljus blommig tapet, det kanske kan få oss att känna det lilla gammla men ändå nytt.
Och på tal om badrum finns ju en hel uppsjö av dessa olika varianter.... Det är bara vill ha och vill ha,men skall ju leva med ett tag och tänk om 3 år så gillar man det inte alls. Så där får det bli vit kakel och någe mörkt klinkers på golvet!
Ha ni någe tips på lite herrgård lämna gärna en kommentar !
Kram oss


Mera isolering


Tak


Nu händer det


RSS 2.0