Oj

Så trött man är idag, fattar inte varför man skall envisas med att vara uppe länge och dessutom titta på thriller... Lagomt dålig men sevärd.

Idag kommer det bli lång dag,försök till att plocka ihop och sedan gå på dagis och hämta en kompis till saga som skall vara här och leka idag! Roligt...
Mollan skall få sova och sedan är det promenad med hundar och ungar som hägrar Jakob skall säkert åka skidor så vi kanske följer med dit så Saga får åka ett varv det gillar hon även mollan..
Det är bara synd att man inte tar sig mer tid till att fara iväg och anama det som dem tycker är roligt.
På Fredag skall Saga på sitt årliga besök på barn hoppas att det inte visar nått mer, känns och tror attdet är bra nu och springer då för fullt hoppar och stojar...Och På måndag skall vi på ögon och kolla det blir lite farande nu men skönt att ha det gjort.


Hej

Alla glada var ett tag sedan vi var här inne, men med jobb barn och husbygge hinner man inte sitta här så mycket .. Men idag har jag iallafall försökt ..
Vi är som gott klara med husets utsida det är små fix här och där, plåt ovanför fönstren och undersida tak... Och bron då förstårs.
Garaget börjar och blir så gott som färdigt på utsidan, garage porten kommer vilken dag som helst och denna vecka skall vi spruta lösull i taket och fixa ventilationen, När det är gjort kommer el gubben hit och fixar med elen sedan kan vi sätta på värmen, när det är gjort skall vi börja med golvet göra klart väggarna för spakling och kanske inom en snar framtid beställa kök...
Barnen har då gjort klart för mig att att det skall vara Rosa på rummet så vi har suttit och kollat och kommit fram till vad de önskar sig.. Och självklart skall dom få det. Det är inte ofta man gör nytt och bygger helt själv så då skall det bli som vi vill.
Jakob han börjar jobba snart den 31 så då kommer det vara fullt upp tills den dagen vi flyttar säkert även efter men det tar vi då... det är nu man känner att kvällar helger är ganska värdefulla så vi kan få huset klart, för när jag jobbar kväll försvinner det mycket tid som man kunnat vara där ute..

Sovrum och badrums fönster framsida


Baksidan


Tvättstuge dörren


Huset från olika vinklar


Hus framsida


Början till liten toa


sovrum, kök, tvättstuga


innerväggar på plats


RSS 2.0